Δελτίο Τύπου 28-08-2014

Πέμπτη
28/08/2014

Συνάντηση διαβούλευσης με Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Life «Rethink (Reduce, Reuse, Recycle)».

Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Life με τίτλο «Rethink (Reduce, Reuse, Recycle) Εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τη Μείωση, Επαναχρησιμοποίηση και Ανακύκλωση των απορριμμάτων στην Κύπρο» οργανώνεται συνάντηση διαβούλευσης με μη κυβερνητικούς Οργανισμούς την Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014 στις 5:30 μ.μ. στην Αίθουσα του ΚΕΒΕ στον 1ο όροφο.

Στόχος των διαβουλεύσεων είναι η ενδελεχής ενημέρωση ενδιαφερομένων μερών για τις δράσεις και τους στόχους του προγράμματος, αλλά κυρίως η καταγραφή των απόψεών τους σχετικά με την καλύτερη προώθηση της μείωσης, επαναχρησιμοποίησης και ανακύκλωσης των αποβλήτων στην Κύπρο αξιοποιώντας και τις δικές τους απόψεις. Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα LIFE+ Environment Policy and Governance, της Ε.Ε. και η διάρκειά του είναι 34 μήνες.

Το έργο υλοποιείται από ομάδα εταίρων με επικεφαλής το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου και συμμετέχοντες το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, τη Green Dot Κύπρου, τη Fost Plus Βελγίου, το Τμήμα Περιβάλλοντος και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν ως υποστηρικτές η Επίτροπος Περιβάλλοντος και η Ένωση Δήμων.

 

Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου σε μορφή pdf

Τα Νέα μας

  > Δελτία Τύπου
  > Εκδηλώσεις
  > Συσκέψεις
  > Νέα